Wednesday, January 06, 2010

Yay Abdullah Lulus PEriksa!

dah baca KISAH ABDULLAH YANG DAH BERUBAH?

Ingat lagi tak dia?

Berita baik, Abdullah lulus periksa kali ni.
blogger-emoticon.blogspot.com

Alhamdulillah.

Walau result dia tak berapa bagus, tapi its a good start kan.


Abdullah dah janji nak berubah. Mudahan Allah permudahkan bagi dia jalanNya.

Kamu pun doakan si Abdullah ya?
blogger-emoticon.blogspot.com
dorong dia ke arah positif.

Bila dah terjatuh, ada yang akan bangun dengan gagahnya, ada yang akan fobia, takut nak bangun kembali. ada yang tak berhenti bangun dan cuba berlari ada yang terus duduk tak mahu berdiri ada yang perlahan-lahan merangkak Apapun jangan berhenti mencuba. ' Man jadda wa jada'

P/s dia kirim salamblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

7 comments:

Terima kasih kerana tinggalkan komen!

© lifegotstory, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena